Jump to content
GizmoLord Forum
Sign in to follow this  
mr.w0nd3rfu1

Nokia5233|5230|5530|5800 Blooded.v3 c6v42 w/ belle topbar,clock[5800 updated..]

Recommended Posts

when upload for 5800???? :'(please hurry up ^<img src=^'>

wait till saturday mate..

apex sir will upload it for 5800..:D

The Nokia 5530 is not working LED.

yes mate i know that..

donno how to fix that use mara light mod it will fix it..:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

now saturday why me don't see  for 5800???? :'( :'( :'( :'(me need it so much.please...... ^<img src=^'> ^:)^ ^<img src=^'> ^:)^

updated mate..

see the link on 1st page..:D

nice work man  :smile:

will you made it for X6 in future?  :thumbs_up:

i don't know about it..as i don't know any guy who can port it to x6..:(

if u know anyone then plz pm me his profile, name..

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i extract it say: data error in 'bloodedv3_RM-356_60.0.003_prd.rof2.V01'.File is broken

:'( :'( :'( :'( why???please help brother ^<img src=^'> ^:)^ ^<img src=^'> ^:)^

download part1 and part2 when downloading of two parts is complete then open part 1 then extract it will work.make sure the two parts are in same folder. hit the thanks if i help

Share this post


Link to post
Share on other sites

for 5530 there are more bugs. green LED is not on..if i restart my phone,there is always back into the first time when i flash it (the time is change and is too long to start again). and is in 5530 not include with wlan wizard??? please,fix it... thanks....

Share this post


Link to post
Share on other sites

the cfw files for nokia 5800 only contains the core & rofs2 files and not the uda?? is uda file is not required to flash & i have to flash with these two files only????

Share this post


Link to post
Share on other sites

i download the 5800 RM-356_60.0.003_Refresh Core by Binh24 from forum & used it with this cfw rofs2 and it worked well.. but i found a bug. the camera app is not working n sometimes dz muzic keys also didnt work fine only middle key works n not the other 2..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...